Mys onsdag

Har varit väldans fint väder idag så vi har varit ute på sjön och solat! Såå mysigt! Nu sitter vi inne på mitt rum och myser med tända ljus och grejer!

Hörs sen!


Stockholms Shopping

Hej! ♥
Hemma som vanligt igen efter Stockholm. Jättemysig dag hade jag där! Tänkte visa er shoppingen nu.


Monday wanties

// Hunky dory jacka, väskor & vit klänning från Dm Retro, Odd Molly kofta //

Dagens

Hej! ♥
Min måndag har varit okej. Har inte gjort så mycket men det kan väl vara skönt? Jag har iallfall varit ute och knäppt dagens! Imorgon ska jag spendera dagen i Stockholm som sagt, så att det kanske blir något mobilinlägg :)
Hörs sen!
 
 
// Zara blus, Dr Denim jeans, Sjal soyaconcept, nike air max //

Odd Molly

 
 
Hejsan! 
söndagar brukar oftast vara väldigt sega, tråkiga och ångestfyllda eftersom det är skola dagen efter. men denna veckan är det lov så jag är typ överlycklig!!!! jajja, idag har jag vart med Elsa o Fia. Vi gjorde amerikanska pannkakor som blev super najsiga!
 
Imorgon ska jag planera inför Stockholm. Dit åker jag på tisdag! Ska bli så skönt att få komma till lite vårväder osv. Gud vad fult det lät. Haha. Godnatt! 
 
super fina koftor från Odd Molly!
 

New In


Lördagsplaner

Hej på er! ♥
Idag är det lördag igen, fattar inte hur veckorna kan gå så snabbt?! men nu är det inte bara helg, utan lov också!
Känns som att man är ganska värd det med tankte på hur de sista veckorna har sett ut med plugg och så.
 
Idag har jag inga planer, vilket känns skönt! Jag och mamma har varit iväg en sväng, visar vad jag köpt sen :) Imorgon tror jag att jag ska träffa Fia en stund. Länge sen vi chilla tsm. haha. Hörs snart! ♥
 
 

Michael Kors & Mulberry


Morning

Hej och godmorgon! ♥
Vaknade tidigt imorse och kunde inte sova så jag gick upp. Börjar så sent som elva idag så det är skönt! Är jättetaggad idag för idag ska vi dansa för vår klass så att det blir lite extra nervöst :)
 
Imorse gjorde jag en smoothie av blåbär och hallon.
 
 
 

summer wanties

Har hittat lite sommarfavoriter från zadig & Voltaire, sjukt mycket fint har dom!
 
 

torsdagsmys

Hej bloggen! ♥
Nu är jag tillbaka, ber om ursäkt för noll bloggin' igår men jag hade som sagt dansföreställning lika som idag. Det har varit skiiit kul och nervöst men det hör ju liksom till. Ikväll har vi inte någon föreställning så jag ska bara vara hemma och mysa! Imorgon väntar en hel dag med dans igen. Känns som om detta är en dans blogg men snart är det slut på sånt. Håll utkik här på bloggen snart igen!
 
två från Rhodos

Dagens + massa prat

Hej! ♥
kände att jag ville slänga in ett text inlägg så här på kvällsingen. Dagen idag har iallafall varit ganska hemsk med tanke på att vi hade en muntlig presentation, ett idrottsprov och ett matteprov på samma dag! Båda proven gick skit satt det gjorde inte dagen bättre. Men men, man får skylla sig själv när man inte pluggat tillräckligt :D
 
Eftersom dansföreställningen har premiär i morgon så har vi fått ledigt. Är skit nervös men är ändå as exided!! Är osäker om jag hinner blogga imorgon eftersom vi har kvällsföreställning och så... men jag kanske kan slänga in ett mobilinlägg om inte annat?!
 
 
// Soyaconcept shirt, H&M sweater, BikBok jeans //
 

inspo

단기간다이어트487
Tumblr_mgpfhlm3ht1s2f94ao1_500_large_50fc5fd09606ee332b32ff59_large

Rihanna - Stay

 Älskar det här live klippet på stay ♥
 

Spring outfit

// Marni jacket, replay jeans, miu miu shoes, H&M shirt, kenzo bag //

Instagram

 
följ mig på instagram!  @vilmaholmlund

måndag

Hej!
Idag är det måndag vilket betyder skola + plugg. Känns både bra eftersom dansföreställningen är snart samtidigt som det känns dåligt för att det är så sjukt mycket plugg som sagt. jag sitter just nu hos fia och vi ska snart gå. tror att jag hinner lägga upp en dagens sen så håll utkik! Ni får nöja er med weheartit sålänge.♥
min frulle:
Motorbikes and Monty Python
Tumblr
pretty food
skoooojjaaaa
 
much love, vilma

Dagens

Hej!
Idag har jag haft en slapp-söndag, typ som vanligt. Fick en sovmorgon lika skönt som alltid.Nästa vecka har vi en skitjobbig pluggvecka + dansföreställningen som tar upp mycket tid, men det ska bli skitkul!! Här får ni en dagens.
 

// zara blus , H&M kofta och Dr denim jeans //
 
- much love, vilma

friday funday

Hej!
detta får bli mitt första inlägg här på min nya blogg!
eftersom jag har bloggat på ca 8248084 bloggar förut så tänker jag fortsätta här som vanligt. Fast kanske på ett lite annorlunda sätt. mer outfit, shopping och vardags bilder än förut. En roligare blogg att läsa helt enkelt. Eller det vet jag inte om ni kommer tycka men det är ju det jag hoppas på!
 
Nu lär jag kila eftersom gymnastikträningen börjar om ca 2 min!!
 
xoxo vilma
 

♥ Valetines day ♥

 

RSS 2.0